Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

15/04/2021 - Επαναλειτουργία Γραφείων Συνεταιρισμού - Προγραμματισμός Γενικών Συνελεύσεων

 

Επαναλειτουργία Γραφείων Συνεταιρισμού
Προγραμματισμός Γενικών Συνελεύσεων

Οι ανασταλτικοί παράγοντες της πανδημίας του covid-19 σε συνδυασμό με τα Κυβερνητικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας επηρέασαν σημαντικά την ζωή και την καθημερινότητα όλων μας και όπως ήτανε φυσικό προκάλεσαν λειτουργικά προβλήματα και στον Συνεταιρισμό μας.

Ο Συνεταιρισμός την περίοδο της καραντίνας είχε υποχρέωση να τηρεί τους κανόνες λειτουργίας Νομικών Προσώπων για την προστασία μελών και τρίτων γι’ αυτό τα γραφεία μας λειτουργούσαν αποσπασματικά. Άλλοτε ήτανε κανονικά ανοιχτά σε καθημερινή βάση με ωράριο λειτουργίας από 8.00 π.μ. μέχρι 3.00 μ.μ. και άλλοτε άνοιγαν μία με δύο ημέρες της εβδομάδας για τρέχοντα και επείγοντα θέματα του Συνεταιρισμού και για να εξυπηρετηθούν βασικές  τις ανάγκες των συνεταίρων. Είναι γεγονός ότι τα γραφεία πριν τον covid-19 είχανε κάθε μέρα κόσμο γιατί μεγάλος αριθμός μελών συνήθιζε και συνηθίζει να επισκέπτεται σε πάγια βάση τα γραφεία για να ενημερωθεί  για την εξέλιξη των θεμάτων, για προώθηση ατομικού αιτήματος, για τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων κλπ.

Η Διοίκηση  αισθάνεται άσχημα γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετήσει στο βαθμό που θα ήθελε τα μέλη, όπως γινόταν πριν την καραντίνα, ωστόσο την περίοδο της πανδημίας παρατηρήθηκε αξιοσημείωτη αύξηση στην τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία των μελών με την Διοίκηση κάτι σπάνιο όταν τα γραφεία ήτανε κανονικά ανοιχτά.

___________________

Η  δύσκολη  κατάσταση που επικράτησε τον περασμένο  Νοέμβριο  από την αύξηση των κρουσμάτων του covid-19 και την επακολουθήσασα νέα καραντίνα είχε σαν αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για την έγκριση του προϋπολογισμού που πραγματοποιείται στο τέλος κάθε έτους.

 Ήδη προετοιμαζόμαστε για να επαναλειτουργήσουν τα γραφεία μας κανονικά σε καθημερινή βάση εντός του μηνός Μαΐου, οπότε θα ξεκινήσει κατά προτεραιότητα η προετοιμασία για να πραγματοποιηθούν μαζί και οι δύο ετήσιες Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις, η ματαιωθείσα ΓΣ προϋπολογισμού του 2021 και η ΓΣ απολογισμού για το έτος 2020.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και οι δύο Γενικές Συνελεύσεις  να πραγματοποιηθούν πάλι στα γραφεία μας με όλους τους κανόνες ασφάλειας, όπως έγινε η περυσινή ΓΣ απολογισμού τον Ιούλιο 2020, εάν μέχρι τα μέσα Ιουνίου που προβλέπεται να πραγματοποιηθούν οι δύο ΓΣ δεν έχουν πλήρως αρθεί τα μέτρα προστασίας του covid-19 και δεν έχουν επιτραπεί συναθροίσεις και συγκεντρώσεις ατόμων σε κλειστούς χώρους, ώστε να κάνουμε την Γενική μας Συνέλευση στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπως συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια.

___________________

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη ότι για οποιοδήποτε θέμα/ερώτημα μπορούν να απευθύνονται στις διευθύνσεις opanspe@otenet.gr & gromeou@otent.gr  Συνεταιρισμού και Προέδρου (με κοινοποίηση κάθε φορά και στις δύο διευθύνσεις) και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα τηλέφωνα των γραφείων 210.5236.627, 210.5238.364 καθώς και στα παρακάτω κινητά τηλέφωνα Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα : 6977.207738,  6942.874096, 6974.232155.

 

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Η Πρόεδρος

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις