Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

21/10/2020 - Λειτουργικά προβλήματα λόγω της πανδημίας

 

Λειτουργικά προβλήματα λόγω της πανδημίας

Αγαπητά μέλη
Όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη υγειονομική αλλά και οικονομική συγκυρία όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια με την πανδημία του Covid-19, η οποία έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας και φυσικά και την λειτουργία του Συνεταιρισμού μας. Η αναστάτωση που έχει προκαλέσει η πανδημία και τα μέτρα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας, προς το παρόν δεν επιτρέπουν να υλοποιήσουμε, με τους ρυθμούς που θα θέλαμε, πολλές προγραμματισμένες δράσεις για την φετινή χρονιά και για τα δύο κτήματα.

Τα γραφεία είναι ανοιχτά, αλλά η πανδημία έχει διαταράξει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα της λειτουργίας του Συνεταιρισμού. Πριν την πανδημία τα γραφεία είχανε κάθε μέρα κόσμο, συνεταίρους, συνεργάτες, μέλη της Διοίκησης, τρίτους κ.λπ. οι οποίοι ερχόντουσαν για διάφορα θέματα και υποθέσεις του Συνεταιρισμού.

Πάρα πολλά μέλη μάλιστα συνήθιζαν να επισκέπτονται σε πάγια βάση τα γραφεία μας όχι μόνο για να πληρώσουν τις συνδρομές τους αλλά κυρίως για να έρχονται σε επαφή με κάποιο μέλος της Διοίκησης, που συνήθως βρισκότανε εκεί και να  ενημερώνονται για την εξέλιξη των θεμάτων των κτημάτων καθώς και για ατομικά τους θέματα, μεταβιβάσεις μερίδων η οικοπέδων, νομιμοποιήσεις κλπ.

Τα άτομα που έρχονται στον Συνεταιρισμό έχουν μειωθεί λόγω της πανδημίας, ωστόσο από εδώ και πέρα όσα μέλη σκοπεύουν να επισκεφθούν τα γραφεία θα πρέπει να έρχονται σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες προς αποφυγή συνωστισμού, κατόπιν ραντεβού και με προηγούμενη τηλεφωνική συνεννόηση. Αυτό ισχύει φυσικά και για συνεργάτες και τρίτους που έχουν διάφορες υποθέσεις στον Συνεταιρισμό, και εξυπακούεται ότι όσοι έρχονται στον Συνεταιρισμό θα τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες ασφάλειας προς αποφυγή διάδοσης του κορωνοιού.

Σοβαρό επίσης θέμα που προκαλεί δυσκαμψία στην λειτουργία του Συνεταιρισμού είναι η μεγάλη δυσχέρεια στην επαφή και επικοινωνία με δημόσιες υπηρεσίες και άλλες αρχές με τις οποίες η Διοίκηση είχε ανοιχτές συνεργασίες για την προώθηση των θεμάτων του Συνεταιρισμού. Ακόμα και τα περισσότερα Διοικητικά Συμβούλια το τελευταίο διάστημα γίνανε με τηλεδιάσκεψη.

Είναι ευνόητο ότι η δύσκολη κατάσταση ανέστειλε και τις προγραμματισμένες επαφές της Διοίκησης με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και άλλων τοπικών φορέων που δραστηριοποιούνται στη Μαυρολίμνη με τους οποίους διατηρούμε  σχέσεις για την προστασία του κτήματος και για την υποστήριξη θεμάτων τοπικής εμβέλειας.

Και τέλος με όλα αυτά τα προβλήματα είναι ευνόητο ότι έχει σταματήσει από την αρχή της πανδημίας και η αναζήτηση κατάλληλων  γραφείων για την μεταστέγαση του Συνεταιρισμού.

__________________________

Οι ανασταλτικοί παράγοντες στην προώθηση των υποθέσεων του Συνεταιρισμού είναι πολλοί αλλά το έργο της Διοίκησης συνεχίζεται σε καθημερινή βάση όπως γινότανε πάντα χωρίς να αλλάζει τίποτε.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τα μέλη ότι για οποιοδήποτε θέμα ή ερώτημα θα μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνεταιρισμού opanspe@otenet.gr και της Προέδρου gromeou@otent.gr (με κοινοποίηση κάθε φορά και στις δύο διευθύνσεις) και να επικοινωνούν τηλεφωνικά εκτός από τα τηλέφωνα των γραφείων 210.5236.627, 210.5238.364 και με τα παρακάτω κινητά τηλέφωνα της Προέδρου, της Αντιπροέδρου και του Γενικού Γραμματέα: 6977.207738,  6942.874096, 6974.232155.

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Η Πρόεδρος

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις