Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

31/05/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ: Επαναλειτουργία Γραφείων Συνεταιρισμού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Επαναλειτουργία Γραφείων Συνεταιρισμού

Αγαπητά μέλη  ο Συνεταιρισμός εφαρμόζοντας τα Κυβερνητικά μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, διέκοψε τις εργασίες του γραφείου του από 18.3.2020 έως 22.5.2020 και για την ενημέρωση των μελών αναρτήθηκε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας με την οποία επίσης ενημερώσαμε τους Ντραφιώτες συνεταίρους μας ότι θα έπρεπε να αποφεύγουν την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του κέντρου, των γηπέδων τένις και μπάσκετ  και της παιδικής χαράς.

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων από τις 25.5.2020, τα γραφεία είναι πάλι ανοιχτά για τα μέλη, ενώ για την λειτουργία τους λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για όσους σκοπεύουν να τα επισκεφθούν.

Επίσης όσον αφορά τους Ντραφιώτες συνεταίρους μας θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι μπορούν πλέον να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο κέντρο, ενώ την παιδική χαρά θα μπορούν να την χρησιμοποιούν μετά τις 15 Ιουνίου.

Τέλος ενημερώνουμε τους Ντραφιώτες ότι ο Συνεταιρισμός προχώρησε  σε γενικευμένο  καθαρισμό και εκχέρσωση του ευρύτερου χώρου στα πλαίσια προστασίας του κέντρου  ενόψει του θέρους.

  

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Ρωμαίου Γεωργία

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις