Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

07/12/2021 - Οδηγίες Εγγραφής Μέλους για κράτηση γηπέδου

 

Οδηγίες Εγγραφής Μέλους για κράτηση γηπέδου

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα Αθλοπαιδιές-Κέντρο Ντράφι που θα διευκολύνει τα μέλη στην κράτηση γηπέδου.

Η  ηλεκτρονική πλατφόρμα /ή εφαρμογή Αθλοπαιδιές-Κέντρο Ντράφι θα είναι πάντα αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας www.opanspe.gr,  επάνω σε φωτογραφία των γηπέδων του κέντρου, ως τίτλος, στο πρώτο μπάνερ δεξιά μετά την πρώτη μπάρα φωτογραφιών.

 

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ / Αθλοπαιδιές-Κέντρο Ντράφι  
Ο συνεταίρος για να κάνει κράτηση στα γήπεδα θα πρέπει προηγουμένως να κάνει εγγραφή στο σύστημα της εφαρμογής. Η εγγραφή θα γίνει την πρώτη φορά και για μία μόνο φορά.
ΕΓΓΡΑΦΗ / Τα βήματα είναι τα εξής.

  1. Ο συνεταίρος επισκέπτεται την ιστοσελίδα www.opanspe.gr του Συνεταιρισμού
  2. Ανοίγει την εφαρμογή Αθλοπαιδιές-Κέντρο Ντράφι πατώντας με τον σπόνσορα τον τίτλο Αθλοπαιδιές-Κέντρο Ντράφι η στην φωτογραφία του μπάνερ και ανοίγει ένα πεδίο με δύο εικόνες γηπέδων. Η μία εικόνα έχει τίτλο «γήπεδο τένις» και η άλλη εικόνα «γήπεδο μπάσκετ». Στο πεδίο αυτό, στο επάνω μέρος δεξιά υπάρχουν δύο ενδείξεις «ΕΓΓΡΑΦΗ» και «ΣΥΝΔΕΣΗ».

Επόμενα Βήματα για την εγγραφή του
Ο Συνεταίρος  θα πρέπει να εγγραφεί με κεφάλαια γράμματα στο σύστημα.

  1. Κάνει κλικ στην ένδειξη εγγραφή.
  2. Στη συνέχεια ανοίγει ένα πεδίο με τίτλο ΕΓΓΡΑΦΗ στο οποίο ο συνεταίρος θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία που εμφανίζονται κατά σειρά στο σύστημα (Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Πόλη, Τ.Κ., Τηλέφωνο, Email).
    Ο συνεταίρος θα πρέπει να συμπληρώσει υποχρεωτικά το Όνομα χρήστη - Username και τον Κωδικό Πρόσβασης – Password.
  3. Μόλις συμπληρώσει τα στοιχεία του στο πεδίο αυτό θα πατήσει την ένδειξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ» που υπάρχει στο τέλος του πεδίου για να ολοκληρωθεί η εγγραφή του.
    Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα συμβολικό μήνυμα του τύπου «ευχαριστούμε για την εγγραφή σας» και την επόμενη ημέρα θα λάβει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (email) από τον Συνεταιρισμό με το οποίο θα επιβεβαιώνεται η ιδιότητα μέλους.
    Αυτό θα γίνει μόνο μία φορά κατά την εγγραφή του.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ / Τα βήματα είναι τα εξής.

Ο συνεταίρος που έχει εγγραφεί ως μέλος στο σύστημα, μπορεί από την επομένη της εγγραφής του να κάνει οποτεδήποτε κράτηση για να χρησιμοποιήσει όποιο γήπεδο επιθυμεί, την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα που θα καθορίσει.
 

Βήματα για κράτηση

  1. Ο συνεταίρος επισκέπτεται την ιστοσελίδα www.opanspe.gr του Συνεταιρισμού
  2. Ανοίγει με τον σπόνσορα την εφαρμογή Αθλοπαιδιές-Κέντρο Ντράφι και εμφανίζεται το πεδίο με τις δύο εικόνες γηπέδων, με τους τίτλους «γήπεδο τένις» και «γήπεδο μπάσκετ».
  3. Πηγαίνει στο επάνω δεξιά μέρος του πεδίου με τις δύο ενδείξεις «ΕΓΓΡΑΦΗ» και «ΣΥΝΔΕΣΗ» και πατάει την ένδειξη ΣΥΝΔΕΣΗ οπότε εμφανίζεται ένα νέο πεδίο στο οποίο πρέπει να καταχωρήσει τα στοιχεία του, το όνομα χρήστη-Username που έδωσε κατά την εγγραφή του και τον κωδικό πρόσβασης – Password που επέλεξε ως χρήστης, και να πατήσει την κάτω ένδειξη με τίτλο ΣΥΝΔΕΣΗ.
  4. Τότε θα ανοίξει το πεδίο με τα δύο  γήπεδα μπάσκετ και τένις και θα πρέπει να επιλέξει το γήπεδο που θέλει να κάνει χρήση, πατώντας πάνω στο γήπεδο οπότε θα ανοίξει το ημερολόγιο με τις ημερομηνίες και ημέρες του μήνα.
  5. Θα επιλέξει την ημερομηνία και την ημέρα πατώντας επάνω στο ημερολόγιο, οπότε θα εμφανιστούν οι ώρες χρήσης του γηπέδου, από τις οποίες πρέπει να επιλέξει την συγκεκριμένη ώρα που θέλει να παίξει και ακολούθως θα πατήσει την ένδειξη BOOK NOW για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας του γηπέδου.
  6. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί  ένα πεδίο με τα πλήρη στοιχεία του μέλους και την ένδειξη ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ στο αριστερό μέρος του πεδίου, την οποία πρέπει να πατήσει για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της κράτησης.

Επιβεβαίωση κράτησης

Όταν ο χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία κράτησης του γηπέδου που επέλεξε θα λάβει ηλεκτρονική απάντηση (email) από τον Συνεταιρισμό για επιβεβαίωση της κράτησης, με συμβολικό περιεχόμενο του τύπου Ευχαριστούμε, Έχουμε λάβει το μήνυμα της κράτησης κλπ.

Εάν ο συνεταίρος θέλει να εκτυπώσει την επιβεβαίωση (ημερομηνία και ώρα) της κράτησης θα πατήσει την ένδειξη ο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ που είναι πάνω δεξιά στο πεδίο και ακολούθως θα πατήσει το υπομενού Παραγγελίες όπου θα επιβεβαιώνεται ότι έχει γίνει η συγκεκριμένη κράτηση για λογαριασμό του, την οποία μπορεί να εκτυπώσει.

  • Ο συνεταίρος έχει δικαίωμα να κάνει χρήση των γηπέδων μία ώρα την ημέρα.
  • Με τον ίδιο κωδικό θα μπορούν να κάνουν κράτηση για χρήση των γηπέδων τένις και μπάσκετ και τα μέλη της οικογένειας του δικαιούχου συνεταίρου και συγκεκριμένα η/ο σύζυγος και τα παιδιά, αφού προηγουμένως έχουν δηλώσει στον Συνεταιρισμό τα μέλη της οικογένειας.
  • Στο ημερολόγιο του γηπέδου τένις δεν θα υπάρχουν στο σύστημα οι ώρες μαθημάτων τένις από τον προπονητή κ Σκαλκωτό  (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη ώρες 16.30 μμ έως 22.30 μμ και Σάββατο ώρες 8.00 πμ έως 15.00 μμ) και συνεπώς ο συνεταίρος δεν θα μπορεί να κλείσει ραντεβού για να κάνει χρήση του γηπέδου τένις τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις