Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

23/09/2021 - Όρκιση του πραγματογνώμονα στο Δικαστήριο για το κέντρο

 

Όρκιση του πραγματογνώμονα στο Δικαστήριο για το κέντρο

Με κλήση του Δήμου που επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή στις 2 Αυγούστου 2021 στα γραφεία του Συνεταιρισμού προσδιορίστηκε η όρκιση του πραγματογνώμονα που ορίστηκε με την προδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου στην αγωγή του Δήμου κατά του Συνεταιρισμού για την κυριότητα του κέντρου.

Η όρκιση του πραγματογνώμονα θα πραγματοποιηθεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθήνας στις 5 Οκτωβρίου μετά από ματαίωσή της λόγω αναστολής της λειτουργίας των Δικαστηρίων, στα πλαίσια των απαγορευτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ευχής έργο είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα το δικαστικό σκέλος για να τρέξει το ρυμοτομικό και να γίνουν στο κέντρο οι υποδομές που θα καλύψουν κοινωνικές ανάγκες των Ντραφιωτών. Η κυριότητα του Συνεταιρισμού στο κέντρο έχει ήδη κριθεί από το κτηματολόγιο και το ίδιο αποτέλεσμα αναμένεται να έχει και ο δικαστικός αγώνας.

Η διεκδίκηση όμως του κέντρου από το έτος 2008 από την τ. Κοινότητα και το Δήμο με το κτηματολόγιο και την αγωγή, έχει καθηλώσει το ρυμοτομικό και χάθηκαν ήδη δεκατέσσερα χρόνια χωρίς την ανάπτυξη του κέντρου εις βάρος των Ντραφιωτών.

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις