Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

05/07/2021 - Σύσταση Επιτροπής Αθλοπαιδιών Κέντρου

 

Σύσταση Επιτροπής Αθλοπαιδιών Κέντρου

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού προχώρησε πρόσφατα στη σύσταση Επιτροπής Αθλοπαιδιών Κέντρου με σκοπό την υποβοήθηση του Διοικητικού έργου όσον αφορά την διαχείριση των αθλοπαιδιών στο χώρο του πολεοδομικού κέντρου.

Η Επιτροπή θα έχει προσωρινή διάρκεια ενός έτους, στη λήξη του οποίου η Διοίκηση μπορεί να ανανεώσει και να παρατείνει την λειτουργία της για ίσο ή λιγότερο χρόνο με τα ίδια ή άλλα μέλη.

Η Επιτροπή θα ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν τις αθλοπαιδιές.

Η Διοίκηση μπορεί να αναθέτει στην Επιτροπή την μελέτη και διερεύνηση ειδικών θεμάτων ή προβλημάτων καθώς και την παρακολούθηση της πορείας και εξέλιξης ειδικών εργασιών σχετικά με την λειτουργία του ευρύτερου χώρου των αθλοπαιδιών και να ζητά τις εισηγήσεις και τις προτάσεις της.

Επίσης η Επιτροπή μπορεί να ασχολείται και να διερευνά με δική της πρωτοβουλία ζητήματα ή προβλήματα που αφορούν τη διαχείριση των αθλοπαιδιών και να υποβάλλει σχετικές προτάσεις στη Διοίκηση.

Οι αποφάσεις, τα πορίσματα και οι εισηγήσεις της Επιτροπής επί όλων των θεμάτων έχουν πάντα  συμβουλευτικό χαρακτήρα και αποσκοπούν γενικά στην υποβοήθηση του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπολοίπων διοικητικών οργάνων του Συνεταιρισμού.

Η Επιτροπή απαρτίζεται από εννέα μέλη, κατοίκους Ντραφιού, που είναι τα ακόλουθα:

Αγγελονίδης Ιωάννης, Αλυφαντής Στέλιος, Βυζικίδης Γεώργιος, Πλατής Θάνος,  Πλέτσης Στέλιος, Ταμπάογλου Ηλίας, Τζουμέρκας Φίλιππος, Χολέβας Χρήστος  και Χρυσοσφαιρίδης Βασίλειος.  

Δύο από τα εννέα μέλη της Επιτροπής οι κκ Αλυφαντής Στέλιος και Ταμπάογλου Ηλίας εκτός από μέλη του Συνεταιρισμού είναι και μέλη του Δικτύου Κατοίκων Ντράφι 

Το Δίκτυο Κατοίκων Ντράφι εκδήλωσε το ενδιαφέρον και την πρόθεση να συνδράμει σε θέματα σχετικά με τον χώρο των αθλοπαιδιών στο Κέντρο και ο Συνεταιρισμός ανταποκρίθηκε με ικανοποίηση στην πρόταση γιατί πάντα υποστήριζε τις συλλογικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων των Ντραφιωτών.

Εξάλλου πολλές φορές στο παρελθόν ο Συνεταιρισμός είχε αναπτύξει δεσμούς και σχέσεις με φορείς της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ υποστήριξε θερμά δομές που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε εθελοντική συνεισφορά και ομαδική δράση σε νευραλγικούς κοινωνικούς τομείς, πολιτισμού, αθλητισμού, πυρασφαλείας κλπ.

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις