Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

30/06/2021 - Ντράφι - Λίστα αγοραπωλησίας ακινήτων μελών

 

Ντράφι - Λίστα αγοραπωλησίας ακινήτων μελών

Αρκετά μέλη μας, οικοπεδούχοι ή κάτοικοι οι οποίοι αποφασίζουν για διάφορους δικούς τους λόγους να πουλήσουν το οικόπεδο η την κατοικία τους απευθύνονται και στον Συνεταιρισμό, εκτός από τους μεσίτες της περιοχής, για το ενδεχόμενο να υπάρχουν άλλα μέλη μας που να έχουν εκφράσει την επιθυμία να αγοράσουν οικόπεδο ή κατοικία στο Ντράφι.  

Συμβαίνει όμως και το αντίστροφο. Διάφορα τρίτα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν οικόπεδο ή σπίτι στο Ντράφι απευθύνονται πολλές φορές στον Συνεταιρισμό μήπως υπάρχουν ακόμη οικόπεδα προς πώληση και όταν πληροφορούνται ότι δεν υπάρχουν μας ρωτούν εάν γνωρίζουμε μέλη που πουλάνε το σπίτι τους ή το οικόπεδό τους.

Μετά από ανταλλαγή απόψεων με μέλη που επιθυμούν προβούν σε πώληση του ακινήτου τους, οικοπέδου η σπιτιού, διαπιστώσαμε ότι βρίσκουν καλή ιδέα να δημιουργηθεί μία λίστα με αγοραστές από άλλα μέλη που θέλουν να αγοράσουν. Γιατί είναι γεγονός ότι πολλοί συνεταίροι που μένουν στο Ντράφι έχουν αγοράσει κατά καιρούς και άλλο οικόπεδο για τα παιδιά τους, για συγγενείς η φίλους.

Συνεπώς μια λίστα μελών αγοραστών και πωλητών ακινήτων στο Ντράφι θα εξυπηρετούσε και τα μέλη που θέλουν να πουλήσουν και τα μέλη που θέλουν να αγοράσουν. Ειδικά αυτούς που θέλουν να πουλήσουν θα τους συνέφερε μια τέτοια λίστα και για τους μεσίτες της περιοχής και τρίτα γενικά πρόσωπα τα οποία καταφεύγουν στον Συνεταιρισμό για αγορά ακινήτων.

Έπειτα απ’ αυτά για εξυπηρέτηση των μελών θα τηρείται στον Συνεταιρισμό λίστα αγοραστών και πωλητών συνεταίρων και όσα μέλη μας ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν στον Συνεταιρισμό την συμμετοχή τους ως υποψήφιοι πωλητές ή αγοραστές.

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις