Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

23/06/2021 - ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Στον Επίτιμο Πρόεδρο ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΑΛΗ

 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Στον Επίτιμο Πρόεδρο
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΑΛΗ

Στις 17 Ιουνίου 2021 έφυγε από κοντά μας ο Δημήτριος Κουφάλης, Επίτιμος Πρόεδρος του Συνεταιρισμού μας. Η Διοίκηση του Συνεταιρισμού παραβρέθηκε στην κηδεία του την 18 Ιουνίου στο Νεκροταφείο Παπάγου για να αποχαιρετίσει  τιμητικά τον εκλιπόντα και να συλλυπηθεί την οικογένειά του.

_________________

Ο Δημήτριος Κουφάλης υπήρξε από τα μακροβιότερα μέλη στις Διοικήσεις του Συνεταιρισμού Ο ΠΑΝ κατέχοντας επί σειρά ετών τα αξιώματα του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου με σπουδαίο έργο στο ενεργητικό του.

Κατά την διάρκεια της θητείας του γίνανε όλα τα μεγάλα τεχνικά έργα υποδομής του Συνεταιρισμού στο Ντράφι.

Αναμφισβήτητα ο Δημήτριος Κουφάλης έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τεράστιο έργο πνοής που διαμόρφωσε το Ντράφι σε πρότυπη πολιτεία και η συμβολή του στην ποιοτική φυσιογνωμία της περιοχής είναι ομολογουμένως τεράστια.

Η Διοίκηση του Συνεταιρισμού εις ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης συνεισφοράς του στην εξελικτική διαδρομή του Συνεταιρισμού του απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου για να τον τιμήσει για το σημαντικό του έργο στο Ντράφι που άφησε εποχή.

Στην ιστοσελίδα μας στο υπομενού Εκδηλώσεις-Δομές-Επικοινωνιακά του κεντρικού μενού ο Συνεταιρισμός, υπάρχουν εκτενή άρθρα για την τιμητική αναγνώριση του εκλιπόντος από τον Συνεταιρισμό για την προσωπικότητα και το έργο του.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Συνεταιρισμού παρέστησαν στην νεκρώσιμη τελετή η κ Ρωμαίου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ Χολέβας, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, ο κ Πλέτσης Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου και ο κ Πολυμενάκος πρώην υπάλληλος του Συνεταιρισμού.

Η πρόεδρος μετά την νεκρώσιμη ακολουθία εκφώνησε επικήδειο εκ μέρους του Συνεταιρισμού με το ακόλουθο περιεχόμενο.

 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Στον Επίτιμο Πρόεδρο
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΑΛΗ
Από τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Ο ΠΑΝ

Επίτιμε Πρόεδρε Δημήτρη Κουφάλη,

Η Διοίκηση του Συνεταιρισμού Ο ΠΑΝ βρίσκεται σήμερα εδώ για να σε αποχαιρετήσει στο μακρινό σου ταξίδι.

Υπήρξες ένας σεμνός και κοσμογυρισμένος άνθρωπος, αυτοδημιούργητος και πετυχημένος επιχειρηματίας, οικονομολόγος και βιομήχανος και συγχρόνως ένας πολυτάλαντος συγγραφέας με τεράστιο συγγραφικό έργο στο ενεργητικό σου.

Με τις εμπορικές σου δραστηριότητες έδωσες εργασία σε εκατοντάδες εργατικά χέρια, δημιουργώντας ζωντάνια στην αγορά, ευρωστία στην κοινωνική ζωή και πλούτο στον εαυτό σου και στην χώρα.

Ήσουν πάντα ακούραστος ζωντανός, και πρώτα απ’ όλα πρόθυμος να συμμετάσχεις και να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο, σε πολιτιστικά και  λαογραφικά δρώμενα για την προβολή της τοπικής παράδοσης, της φυλής και της πατρίδας.

Στον Οικοδομικό Συνεταιρισμό «Ο ΠΑΝ» έγινες μέλος από το 1963 σχεδόν από την αρχή της ιδρύσεώς του και από τότε έδωσες δυναμικά το παρόν εντός και εκτός διοίκησης, με θετική και παραγωγική συμμετοχή και πάντοτε με ουσιαστικές ιδέες και προτάσεις και ξεκάθαρο λόγο.

Υπήρξες από τους μακροβιότερους προέδρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού μας.

Διετέλεσες 15 χρόνια Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και κατά την πολυετή θητεία σου διακρίθηκες για το αγωνιστικό σου πνεύμα και τις πρωτοποριακές σου ιδέες, προσφέροντας πρόθυμα και ακούραστα τις υπηρεσίες σου στην εξελικτική πορεία του Συνεταιρισμού .

Η συμμετοχή σου στις διοικήσεις με τα αξιώματα του Προέδρου και Αντιπροέδρου συνέπεσε την κρίσιμη χρονική περίοδο που γίνανε όλα τα μεγάλα πρωτοφανή και πρωτόγνωρα, για τα ελληνικά δεδομένα της εποχής εκείνης, αναπτυξιακά έργα υποδομής στο Ντράφι.

Κατά την διάρκεια της θητείας σου, Επίτιμε Πρόεδρε Δημήτρη Κουφάλη, πραγματοποιήθηκε το θαύμα των μεγάλων τεχνικών υποδομών στην περιοχή. Το Ντράφι αξιοποιήθηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα προάστειο άριστου πολεοδομικού σχεδιασμού, υψηλών προδιαγραφών, με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και κατασκευαστική τελειότητα, που έχοντας στολίδι τον φυσικό του πλούτο, δικαίως ονομάστηκε "πρότυπος πολιτεία".

Και αναμφισβήτητα στο μεγαλειώδες αναπτυξιακό έργο του Συνεταιρισμού δικαιωματικά κατέχεις εξέχουσα θέση μεταξύ των μελών των τότε διοικήσεων γιατί ήσουνα από τους πρωτεργάτες,  με σημαντικό ρόλο στο τεράστιο έργο πνοής και αξίας στην περιοχή.

Ο Συνεταιρισμός σε ένδειξη αναγνώρισης της ομολογουμένως τεράστιας συνεισφοράς σου στην μεγάλη εξέλιξή του κατά την μακρόχρονη θητεία σου στα αξιώματα του Προέδρου και Αντιπροέδρου, σου απένειμε τον τίτλο του Επιτίμου Προέδρου γιατί έχεις αφήσει την σφραγίδα σου με την συμμετοχή, την δράση και τις πρωτοβουλίες σου στα ωραία και πρωτοποριακά έργα που άφησαν εποχή.

Επίτιμε Πρόεδρε Δημήτρη Κουφάλη, αφήνεις δυσαναπλήρωτο κενό.

Έδινες συνεχώς το αγωνιστικό παρών επί 50 χρόνια χωρίς να λείψεις ούτε μία φορά από τις Γενικές μας Συνελεύσεις και συνήθιζες να λες είμαι η ζώσα ιστορία του Συνεταιρισμού.

Επίτιμε Πρόεδρε Δημήτρη Κουφάλη, θα εξακολουθείς να ζεις ανάμεσά μας γιατί θα σε θυμόμαστε πάντα με εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη.

Υπήρξες ένας φωτεινός φάρος ανιδιοτελούς συνεισφοράς, έμπνευσης και δημιουργίας.

Η Διοίκηση του Συνεταιρισμού σου απευθύνει με θλίψη το τελευταίο αντίο και σου εύχεται καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς.

 

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις