Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

11/06/2021 - Εργασίες συντήρησης στο χώρο των αθλοπαιδιών - Αποκατάσταση ηλεκτρικού πίνακα - Βελτίωση φωτισμού

 

Εργασίες συντήρησης στο χώρο των αθλοπαιδιών
Αποκατάσταση ηλεκτρικού πίνακα
Βελτίωση φωτισμού

Ο ηλεκτρικός πίνακας για τον ευρύτερο φωτισμό των αθλοπαιδιών ο οποίος είχε υποστεί ζημιές από αγνώστους που είχαν καταστρέψει τα εσωτερικά καλώδια και την πόρτα έχει πλέον αποκατασταθεί. Ο ηλεκτρολόγος αντικατέστησε τα κομμένα καλώδια και αποκατέστησε την βλάβη με νέο εξοπλισμό στο εσωτερικό του πίνακα. Επίσης αποκαταστάθηκε το εξωτερικό σιδερένιο κάλυμμα και ο πίνακας κλειδώθηκε για ασφάλεια για να μην μπορούν μικροί και μεγάλοι που βρίσκονται στον χώρο να έρχονται σε επαφή με τα καλώδια.

Εξάλλου αρκετοί Ντραφιώτες που χρησιμοποιούν τον χώρο για σωματική άσκηση και κυρίως για τένις και μπάσκετ έχουν κάνει παράπονα κατά καιρούς για τον φωτισμό ότι είναι αδύνατος και δεν είναι ικανοποιητικός γι’ αυτό ο Συνεταιρισμός ζήτησε από τον ηλεκτρολόγο να προτείνει λύσεις για την ενδυνάμωση του φωτισμού και την αποκατάσταση του προβλήματος.

Σύμφωνα με τον ηλεκτρολόγο για να έχουν καλύτερο φωτισμό τα γήπεδα θα πρέπει τα φωτιστικά σώματα να κατέβουν πιο χαμηλά και επίσης να αλλάξουν οι λαμπτήρες με νέους λαμπτήρες τύπου led.

Ο Συνεταιρισμός αποφάσισε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν στην προμήθεια νέων λαμπτήρων τύπου led για να αντικαταστήσουν τους υπάρχοντες λαμπτήρες ώστε ο φωτισμός να είναι πιο έντονος και αμέσως μετά την προμήθεια να ακολουθήσουν οι εργασίες για να τοποθετηθούν τα φωτιστικά σώματα σε χαμηλότερο ύψος.

 

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις