Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

19/05/2021 - Προβλήματα παγίδες στους δρόμους του Ντραφιού

 

Προβλήματα παγίδες στους δρόμους του Ντραφιού

Οι συνεταίροι μας που μένουν στο Ντράφι στρέφονται για αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων σε διάφορες συναρμόδιες αρχές και κυρίως στη δημοτική αρχή, ωστόσο εξακολουθούν να απευθύνονται και στον Συνεταιρισμό ζητώντας την συνδρομή του για την επίλυσή τους.

Στα σοβαρά προβλήματα από την κακή κατάσταση της οδού Κέκροπος και την ανησυχία των κατοίκων για τροχαία ατυχήματα, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Πρόσφατα κάποια μέλη μας παραπονέθηκαν για τους κινδύνους που εγκυμονεί η κατολίσθηση τμήματος της  οδού Οικονόμου η οποία εμποδίζει την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο.

Η μη αποκατάσταση της οδού,  εκτός από κινδύνους πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη κατολίσθηση η οποία πολύ πιθανόν να προκαλέσει και άλλα σοβαρά προβλήματα σε παρακείμενες κατοικίες.

Ο Συνεταιρισμός θα κάνει προσπάθειες για την ικανοποίηση αιτημάτων των κατοίκων, ασκώντας όπως πάντα τις απαραίτητες παρεμβάσεις στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ωστόσο θα θέλαμε να συστήσουμε στους συνεταίρους μας που χρησιμοποιούν την οδό Οικονόμου να είναι αρκετά προσεκτικοί μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις