Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

12/05/2021 - Βελτίωση κεντρικού οδικού άξονα Μαυρολίμνης

 

Βελτίωση κεντρικού οδικού άξονα Μαυρολίμνης

Στην κεντρική αρτηρία Αλεποχωρίου-Σχοίνου η οποία οδηγεί στην Μαυρολίμνη βρίσκονται σε εξέλιξη βελτιωτικές παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του δρόμου αρκετό καιρό και παρά το ενδιαφέρον του Δημάρχου κ Γκιώνη και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Πισίων κ Λάμπρου, τα τεχνικά έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί και παραμένουν στάσιμα λόγω της πανδημίας.

Κατά την περίοδο της καραντίνας συνεχίστηκε η επικοινωνία μας με τον κ Γκιώνη, τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον Προέδρου του ΤΣ Πισίων για την εξέλιξη των οδικών έργων και προσφάτως πληροφορηθήκαμε ότι σύντομα θα προχωρήσουν οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση του δρόμου.

Είναι γεγονός ότι ο κύριος Δήμαρχος και ο κ Λάμπρου έχουν ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για το σημαντικό αυτό έργο γιατί  αποτελεί το μοναδικό συγκοινωνιακό μέσο μεταξύ Αλεποχωρίου και Σχίνου και ειδικά το καλοκαίρι έχει τεράστια κυκλοφορία ενώ λειτουργεί  και σαν βοηθητικός δρόμος της εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου.

Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι ο κ Γκιώνης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελο-ποννήσου κ Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ Γκιολή και στελέχη του Δήμου και της Περιφέρειας για ζητήματα που αφορούν στον Δήμο και αφού περιηγήθηκαν διάφορα σημεία και χώρους ενδιαφέροντος της περιοχής στη συνέχεια, ακολούθησε σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο Λουτρακίου κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διάφορα θέματα και προβλήματα του Δήμου.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήτανε τα οδικά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου. Μάλιστα για το δρόμο Ισθμός – Λουτράκι – Περαχώρα ο Περιφερειάρχης έδωσε εντολή να γίνει σύντομα η διαγράμμισή ενώ συζητήθηκε με ενδιαφέρον και η Εργολαβία της Περιφέρειας, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ για τη βελτίωση του οδικού δικτύου του τμήματος Λουτράκι – Περαχώρα – Πίσια, η οποία είναι σε εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος κ Γκιώνης φροντίζει για την ανάπτυξη της περιοχής και είναι άνθρωπος των έργων και των δράσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και αναβαθμίζουν ποιοτικά τον Δήμο. Πιστεύουμε ότι με το προσωπικό του ενδιαφέρον και με το ενδιαφέρον του Προέδρου ΤΣ Πισίων κ Λάμπρου και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα συνεχιστούν τα τεχνικά έργα στον δρόμο Αλεποχωρίου -Σχίνου ώστε να αποκατασταθεί στο σύνολό του το οδικό δίκτυο για την απρόσκοπτη και ασφαλή επίσκεψή μας στο κτήμα.

Επειδή πολλά μέλη μας πηγαίνουν στην Μαυρολίμνη με δικά τους αυτοκίνητα και πιθανόν μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων να θελήσουν να πάνε εκεί, θερμή παράκληση πριν ξεκινήσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας για πληροφορίες για την κατάσταση του κεντρικού και του εσωτερικού οδικού δικτύου του κτήματος για να μην ταλαιπωρηθούν κατά την μετακίνησή τους.

 

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις