Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

24/01/2021 - Κάδοι καθαριότητας στο Κέντρο

 

Κάδοι καθαριότητας στο Κέντρο

Για την καθαριότητα των γηπέδων τένις και μπάσκετ, της παιδικής χαράς και του ευρύτερου χώρου ο Συνεταιρισμός, από την εποχή που κατασκεύασε τα γήπεδα για τους συνεταίρους του, έχει τοποθετήσει δύο κάδους απορριμμάτων για λόγους προστασίας της  δημόσιας υγείας και των ατόμων που χρησιμοποιούν τον χώρο.

Επειδή με την πανδημία η επισκεψιμότητα του χώρου αυξήθηκε σημαντικά και οι υπάρχοντες κάδοι δεν επαρκούν για να καλυφθούν αποτελεσματικά οι ανάγκες καθαριότητας, ο Συνεταιρισμός  απέστειλε έγγραφο στη Δημοτική Αρχή ζητώντας  τη τοποθέτηση δύο μεγάλων κάδων απορριμμάτων στο κέντρο για να διατηρούνται οι χώροι καθαροί.

Ακολουθεί αυτούσιο το έγγραφο για ενημέρωση των μελών.

ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                          Αθήνα, 13-1-2021
Ο «ΠΑΝ» Σ.Π.Ε.                                                                                Αρ.Πρωτ.: 02
Ζήνωνος 4α  T.
K. 10431 - ΑΘΗΝΑ                                        email: opanspe@otenet.gr
Τηλ.: 2105236627  – 2107629974                                           emailgromeou@otenet.gr
Κιν: 6977207738

 

ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΑΡΑΦΗΝΙΔΩΝ ΑΛΩΝ 12
ΡΑΦΗΝΑ 19009
Υπηρεσία Καθαριότητας
Υπόψιν Αντιδημάρχου Διαχείρισης απορριμμάτων
Κυρίου Μπουράνη Αριστείδη

ΘΕΜΑ : Τοποθέτηση κάδων καθαριότητας

Στο κέντρο στην οδό Αιολέων στο Ντράφι, βρίσκονται τα γήπεδα τένις και μπάσκετ και η παιδική χαρά τα οποία  προσελκύουν πολύ κόσμο και κυρίως παιδιά για αθλητικές δραστηριότητες, σωματική άσκηση,  παιχνίδια και άλλες δράσεις.

Για λόγους ευπρεπισμού και καθαριότητας ο Συνεταιρισμός έχει εγκαταστήσει δύο μικρούς κάδους απορριμμάτων, ένα μπροστά στη είσοδο των γηπέδων, στη οδό Αιολέων και ένα στο πίσω μέρος και φροντίζει συστηματικά για την αποκομιδή των απορριμμάτων προκειμένου να διατηρούνται οι χώροι καθαροί.

Την περίοδο της πανδημίας η επισκεψιμότητα του χώρου αυξήθηκε σημαντικά και οι υπάρχοντες κάδοι οι οποίοι γεμίζουν με απορρίμματα σχεδόν καθημερινά, δεν επαρκούν για να καλυφθούν οι ανάγκες καθαριότητας του χώρου με αποτέλεσμα οι Ντραφιώτες να διαμαρτύρονται στον Συνεταιρισμό.

Για λόγους καθαριότητας και προστασίας της δημόσιας υγείας θα παρακαλούσαμε να προβείτε στη τοποθέτηση δύο μεγάλων κάδων στη οδό Αιολέων στο κέντρο, όπως οι υπόλοιποι κάδοι οικιακών απορριμμάτων της περιοχής, για να διατηρείται καθαρός ο χώρος των γηπέδων και της παιδικής χαράς καθώς και ο περιβάλλοντας χώρος που εξυπηρετεί καθημερινές ανάγκες των Ντραφιωτών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω συνεννόηση και ευχαριστούμε για την κατανόηση της Δημοτικής Αρχής.

 

Εκ μέρους
Του Διοικητικού Συμβουλίου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΩΜΑΙΟΥ - ΠΕΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΛΕΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

 

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις