Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

02/11/2020 - Νέα Διάθεση Μερίδων Μαυρολίμνης

 

Νέα Διάθεση Μερίδων Μαυρολίμνης

Η εξέλιξη των τελευταίων δύο ετών στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Λουτρακίου μετά και την δημοσιοποίηση της ΣΜΠΕ-Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, αντιμετωπίζεται θετικά από την τοπική κοινωνία γιατί η έγκριση του ΓΠΣ θα επιτρέψει την αξιοποίηση των εκτός σχεδίου εκτάσεων των Οικοδομικών Συνεταιρισμών της περιοχής, που θα ωφελήσει αναπτυξιακά και οικονομικά την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Επειδή δε μεταξύ των υπολοίπων δώδεκα Οικοδομικών Συνεταιρισμών του Δήμου ο Συνεταιρισμός μας έχει δυναμική λειτουργική δράση, έχει γίνει πόλος έλξης από άτομα και φορείς της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι ενδιαφέρονται για μερίδες, για επενδυτικούς κυρίως σκοπούς, προσβλέποντας στην μελλοντική αξιοποίηση του κτήματος.

Ενδιαφέρον για μερίδες παρατηρήθηκε και από μέλη μας καθώς και από άλλους Οικοδομικούς Συνεταιρισμούς και ενόψει της αυξημένης ζήτησης η Διοίκηση αποφάσισε να διαθέσει ακόμα πενήντα μερίδες Μαυρολίμνης σε συνεταίρους και τρίτους. Έπειτα απ’ αυτά στην προσεχή Γενική Συνέλευση θα υπάρχει θέμα για νέα διάθεση μερίδων με τους ίδιους όρους που είχανε διατεθεί και οι προηγούμενες οι οποίοι είχανε αποφασισθεί στην Γενική Συνέλευση  της 4ης Δεκεμβρίου 2019.

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις