Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

07/06/2020 - Σταθερός στόχος η ανάπλαση της παιδικής χαράς παρά τα εμπόδια

 

Σταθερός στόχος η ανάπλαση της παιδικής χαράς παρά τα εμπόδια

Ο Συνεταιρισμός είχε εντάξει προ διετίας στο πρόγραμμα δράσης για το Ντράφι και την πλήρη ανάπλαση της παιδικής χαράς. Μετά την ολοκλήρωση του τεχνικού έργου αποκατάστασης ζημιών γηπέδου μπάσκετ, αναθέσαμε σε εταιρεία πιστοποιημένων παιδικών χαρών την γενική ανακατασκευή και ανάπλαση του χώρου, η οποία όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το έργο για εσωτερικά λειτουργικά της προβλήματα.

Το έργο δεν υλοποιήθηκε και την επόμενη χρονιά λόγω της παρατεταμένης εκλογικής περιόδου, έγιναν μόνο επισκευές και συντήρηση  στα όργανα της Παιδικής Χαράς και μετατέθηκε για την φετινή περίοδο, που και πάλι προέκυψαν τα γνωστά προβλήματα της πανδημικής συγκυρίας και των απαγορευτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες η απόφαση της Διοίκησης για την ανάπλαση της παιδικής χαράς παραμένει σταθερή και αμετακίνητη. Θα τηρήσουμε στο ακέραιο την υπόσχεσή μας στους Ντραφιώτες συνεταίρους μας και το έργο θα πραγματοποιηθεί όπως είχε σχεδιασθεί αρχικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα πιστοποίησης της ισχύουσας νομοθεσίας ώστε η παιδική χαρά να γίνει ένα κόσμημα για την περιοχή και να αποτελεί έναν ωραίο παιχνιδότοπο για τα μικρά παιδιά και ένα ασφαλή χώρο  χαλάρωσης και αναψυχής για τους μεγάλους.

Φέτος όπως κάθε χρόνο, προχωρήσαμε από τα μέσα Μαΐου σε μεγάλο καθαρισμό και αποψίλωση της παιδικής χαράς και έγινε συντήρηση στη μεγάλη τετραθέσια κούνια και στην τσουλίθρα, ενώ η τραμπάλα και ο μύλος δεν έχουν αντικατασταθεί ακόμα και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για λόγους ασφαλείας.

Λόγω των προσφάτων μέτρων για τον κορωνοϊό η παιδική χαρά δεν μπορεί προς το παρόν να χρησιμοποιηθεί και γι’ αυτό έχουμε τοποθετήσει απαγορευτικές πινακίδες στο χώρο της παιδικής χαράς για ενημέρωση του κόσμου. Όταν επιτραπεί η χρήση της θα γίνει ενημερωτική ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας www.opanspe.gr και θα φύγουν και οι απαγορευτικές πινακίδες, οπότε τα παιδάκια θα μπορούν να παίζουν στα όργανα της παιδικής χαράς εκτός από την τραμπάλα και τον μύλο που είναι σε κατάσταση που δεν μπορούν πλέον να συντηρηθούν και θα αντικατασταθούν με ίδια ή άλλα όργανα με την ανακαίνιση της παιδικής χαράς.

 

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις