Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μέλη μας ενημερώνουν για τοπικά προβλήματα

 

Τα μέλη μας ενημερώνουν για τοπικά προβλήματα 
Αιτήματα στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου

Για τα θέματα διαχείρισης ξερών και βλαστικών στο Ντράφι που ειδικά το θέρος εγκυμονούν και κινδύνους πυρκαγιών έχουν παραπονεθεί πολλές φορές τα μέλη μας γιατί δεν έχει ακόμη αντιμετωπιστεί ριζικά το πρόβλημα παρά τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής. Οι Ντραφιώτες αναφέρουν επίσης ότι δεν γίνεται συστηματικό κλάδεμα των δένδρων και των θάμνων στους κοινόχρηστους χώρους ενώ παραπονούνται και για την έλλειψη συντήρησης και καθαρισμού του οδικού δικτύου, της παρόδιας βλάστησης, των κρασπεδόρειθρων και γενικά  των κοινοχρήστων χώρων.

Τα θέματα αυτά αναφέρει σε επιστολή της προς τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου την οποία κοινοποιεί και στον Συνεταιρισμό η Ντραφιώτισα συνεταίρος μας κυρία Γαρυφαλλιά Μπουκουβάλα που κατοικεί στο Ντράφι.

Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που αναφέρει η κυρία Μπουκουβάλα τα αντιμετωπίζουν και άλλοι συνεταίροι μας κάτοικοι του Ντραφιού οι οποίοι  απευθύνονται και στον Συνεταιρισμό και ζητούν την συνδρομή του.

Ο Συνεταιρισμός θα κάνει προσπάθειες για την ικανοποίηση των αιτημάτων των Ντραφιωτών και όπως πάντα θα ασκήσει τις απαραίτητες παρεμβάσεις στις συναρμόδιες αρχές προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μετρά για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων.

Ακολουθεί αυτούσια πρόσφατη επιστολή της κυρίας Μπουκουβάλα.

 


Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις