Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

05/02/2019 - Οι δύο εγκρίσεις για την Υλοτομία Μαυρολίμνης

Οι διαδικαστικές ενέργειες για την υλοτομία της Μαυρολίμνης που συμβάλλει στη πυροπροστασία και συντήρηση του κτήματος ενώ αποφέρει έσοδα, ξεκίνησαν από τον περασμένο Αύγουστο με την υποβολή της απαιτούμενης μελέτης από τον συνεργάτη μας δασολόγο κ. Κονδύλη.

 Ήδη από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, με το υπ’ αριθ.263526/10-12-2018 έγγραφο της Διεύθυνσης Δασών Κορινθίας που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με στοιχεία ΑΔΑ.ΩΦΜ4ΟΡ1Φ-ΑΤΔ, εγκρίθηκε η υλοτομία για το ένα δασοτεμάχιο εμβαδού 120 στρεμμάτων, ενώ τον Φεβρουάριο εγκρίθηκε η υλοτομία για το άλλο δασοτεμάχιο, εμβαδού 102 στρεμμάτων, με το υπ’ αριθ.13442/5-2-2019 έγγραφο της Διεύθυνσης Δασών Κορινθίας, που επίσης αναρτήθηκε στο διαδίκτυο  στοιχεία ΑΔΑ.ΨΦ5ΝΟΡ1Φ-38Ω.

Μετά τις εγκρίσεις ο Συνεταιρισμός κίνησε την απαιτούμενη διαδικασία για να αρχίσει όσο το δυνατόν συντομότερα η υλοτομία. Προχώρησε άμεσα στις απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις προς τους υλοτόμους κκ Γ Μωραΐτη και Ι Γκίκα τις οποίες υπέβαλε μέσω του δασολόγου κ Κονδύλη στο Δασαρχείο Κορίνθου, προκειμένου να εγκατασταθούν οι υλοτόμοι στην έκταση από αρμόδιο υπάλληλό του και να υπογραφούν τα σχετικά πρωτόκολλα, για τον κάθε υλοτόμο ξεχωριστά.

Η σχετική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η υλοτομία.

Ακολουθούν αυτούσιες οι αποφάσεις της Διεύθυνσης Δασών Κορινθίας.

 

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις