Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

23/05/2017 - Δημοτικό ενδιαφέρον για το δίκτυο Μαυρολίμνης

Για την αποκατάσταση του δασικού δικτύου Μαυρολίμνης, εκτός από τις ενέργειες του Συνεταιρισμού, εκδηλώνεται ενδιαφέρον και από την πλευρά του Δήμου Λουτρακίου.

Όπως μάθαμε η Τοπική Κοινότητα Πισίων, η πρώην Κοινότητα Περαχώρας που τώρα υπάγεται διοικητικά στον νέο Καλλικρατικό Δήμο Λουτρακίου, πρόκειται να πραγματοποιήσει βελτιωτικά έργα τοπικής εμβέλειας στην περιφέρειά της στην οποία βρίσκεται το κτήμα Μαυρολίμνης και μεταξύ των έργων αυτών έχει εντάξει και εργασίες συντήρησης αγροτικών και δασικών δρόμων.

Στις 24 Μαΐου συνεδριάζει το Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Πισίων για να λάβει αποφάσεις για κατασκευαστικά έργα, εργασίες συντήρησης και άλλες τοπικές δράσεις στην Κοινότητα Πισίων για κάλυψη των αναγκών της περιοχής.

Η Διοίκηση βρίσκεται ήδη σε συνεχή επαφή με τον κ Ιωάννη Γκίκα, Πρόεδρο του Συμβουλίου, με τον οποίο διατηρεί στενές και καλές σχέσεις πολλών ετών, ώστε οι δύο φορείς να συνεργασθούν πάλι για να προωθήσουν τις ενέργειες για την βελτίωση του δασικού δικτύου καθόσον πρόκειται για έργο πολλαπλώς ωφέλιμο που προστατεύει το περιβάλλον, διευκολύνει τις τοπικές μετακινήσεις και προφυλάσσει την περιοχή από κινδύνους πυρκαγιών.

Παραθέτουμε αυτούσια την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Πισίων.

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις