Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

20/06/2018 - 5o Τουρνουά Τένις Ντράφι

Μια σημαντική αθλητική εκδήλωση στην ευρύτερη περιοχή που έχουν αγκαλιάσει οι Ντραφιώτες, είναι το Ετήσιο Τουρνουά Τένις που έχει καθιερωθεί στο τέλος των μαθημάτων κάθε σεζόν στα πλαίσια των τοπικών δράσεων, αθλητικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που πραγματοποιεί ο Συνεταιρισμός μας.

Φέτος, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί πάλι το τουρνουά Εσωτερικού μικτού πρωταθλήματος Τένις στο χώρο του κέντρου το οποίο θα διαρκέσει μια εβδομάδα και θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 7 Ιουλίου, ημέρες Τρίτη - Παρασκευή - Σάββατο απόγευμα και ώρες από 17:00 έως 22:00 μμ.

Την Κυριακή 8 Ιουλίου θα γίνει ο Τελικός και μετά το τέλος του αγώνα ακολουθεί εκδήλωση για να κλείσει το Τουρνουά, όπως γίνεται συνήθως, όπου με την παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής,  Συλλόγων, αθλητών και παρευρισκομένων θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πανηγυρική Τελετή Βράβευσης και απονομής επάθλων από την Διοίκηση του Συνεταιρισμού στον νικητή και σε όλους τους αθλούμενους.

Ο θεσμός, που έγινε αποδεκτός από την πρώτη στιγμή, τη διοργάνωση του οποίου επιμελούμαστε σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Σκαλκωτό, είναι άλλη μια πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού για να διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες ποιότητας ζωής για το σύνολο των Ντραφιωτών .

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις