Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

18/05/2022 - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ - Ενέργειες για σύνδεση των ιδιοκτησιών στο αποχετευτικό δίκτυο - Αίτηση & Δικαιολογητικά

 

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ
Ενέργειες για σύνδεση των ιδιοκτησιών στο αποχετευτικό δίκτυο
Αίτηση & Δικαιολογητικά

Με αποχετευτικά έργα που έχει αρχίσει η ΕΥΔΑΠ στην Ανατολική Αττική προ εξαμήνου, το Ντράφι θα αποκτήσει κεντρική αποχέτευση ακαθάρτων, η έλλειψη του οποίου αποτελούσε αρνητικό στίγμα στην πανέμορφη περιοχή, ενώ είχε και επιπτώσεις στη δημόσια υγεία από τα βοθρολύματα στους δρόμους.

Η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων θα ολοκληρωθεί σταδιακά και θα καλύψει ολόκληρο το Ντράφι γιατί θα διέλθει από όλους τους δρόμους.

Σύμφωνα με τις συμβάσεις της ΕΥΔΑΠ με την κατασκευάστρια εταιρία για την κατασκευή δικτύων ακαθάρτων και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων στην περιοχή,  κατά την πρόοδο του έργου και παράλληλα με αυτό, θα κατασκευάζονται και οι εξωτερικές διακλαδώσεις για τη σύνδεση των ακινήτων με το δίκτυο ακαθάρτων.

Η σύνδεση των ακινήτων στο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων είναι υποχρεωτική, αλλά η τελική σύνδεση του ακινήτου με το δίκτυο θα γίνει μετά την ολοκλήρωση και θέση σε λειτουργία του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων, και κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης των ιδιοκτητών από την ΕΥΔΑΠ.

Την τρέχουσα περίοδο το αποχετευτικό έργο στο Ντράφι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επειδή κατασκευάζονται και οι εξωτερικές διακλαδώσεις για τη σύνδεση των ακινήτων, οι ιδιοκτήτες, Ντραφιώτες κάτοικοι και οικοπεδούχοι, πρέπει να δηλώσουν στον Δήμο, υποβάλλοντας αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, το σημείο υποδοχής στο ακίνητό τους που θα συνδέσει την ιδιοκτησία τους με το δίκτυο ακαθάρτων, προκειμένου να κατασκευασθεί η αντίστοιχη εξωτερική διακλάδωση από την εταιρεία που κατασκευάζει το έργο της ΕΥΔΑΠ.

_______________

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τον κατάλογο με τα δικαιολογητικά και την αίτηση από τα γραφεία του Δήμου, ωστόσο για την εξυπηρέτηση πολλών μελών και κυρίως οικοπεδούχων που μένουν μακριά, παραθέτουμε κατωτέρω τα σχετικά έγγραφα για ενημέρωσή τους.

 






Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις