Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

09/12/2012 - Ιωάννης Ζερίτης - Απονομή Τιμητικής Διάκρισης

 

Ιωάννης Ζερίτης
Απονομή Τιμητικής Διάκρισης

Ο Τιμητικός Πάπυρος που παραδόθηκε στον κύριο Ιωάννη Ζερίτη κατά την απονομή της Τιμητικής Διάκρισης.

 

 

ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ο «ΠΑΝ» Σ.Π.Ε.
ΖΗΝΩΝΟΣ 4α – 5ος ΟΡ. - ΓΡΑΦ.1 – 10431 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. & FAX.: 2105236627 – ΤΗΛ. 2105238364
www.opanspe.gr & e-mail: opanspe@otenet.gr

Αθήνα, 9-12-2012
Αρ. Πρωτ.: ……

 

Τιμητική διάκριση Ιωάννου Ζερίτη

Ο κ. Ζερίτης, βιομήχανος και μέλος του Συνεταιρισμού από το 1991, συμμετείχε επί εννέα χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο ως Τακτικό και Αναπληρωματικό μέλος και επί δώδεκα χρόνια στην Επιτροπή Αξιοποιήσεως Ντράφι στην οποία διατελεί Πρόεδρος από το 2004 μέχρι σήμερα.
Κατά την μακρόχρονη παραμονή του στα διοικητικά όργανα υποστήριξε με πάθος τις θέσεις και τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού και λόγω της πλούσιας εμπειρίας του από την συμμετοχή του σε συλλογικούς φορείς βοήθησε αποτελεσματικά στην διευθέτηση σοβαρών υποθέσεων.
Υπήρξε άτομο γενικότερα αποδεκτό με ιδιαίτερες ικανότητες στην διατήρηση ευαίσθητων ισορροπιών και στην διαχείριση δύσκολων καταστάσεων. Η μεσολάβησή του συνετέλεσε αποφασιστικά στην παραλαβή του δικτύου ύδρευσης από την Ε.ΥΔ.Α.Π. το 1997.

Ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την επίλυση τοπικών προβλημάτων του Ντραφιού, όντας μόνιμος κάτοικος από το 1993 και έχει συνδράμει σημαντικά στον εκκλησιασμό των Ντραφιωτών και στην λειτουργία του Ιερού Ναού της Αναλήψεως.
Ο κ. Ζερίτης με την αδιάκοπη συμμετοχή και προσφορά του έχει πραγματικά συμβάλλει τα μέγιστα στην εξέλιξη και την πρόοδο του Συνεταιρισμού μας.

*** *** *** ***

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού με την απόφασή του 974/23-3-2011 απένειμε τιμητική διάκριση στον κ. Ιωάννη Ζερίτη σε ένδειξη αναγνώρισης του έργου του και της συνολικής  συνεισφοράς του στην πορεία και εξέλιξη του Συνεταιρισμού.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΩΜΑΙΟΥ – ΠΕΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις