Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

09/12/2012 - Δημήτριος Κουφάλης - Επίτιμος Πρόεδρος Συνεταιρισμού

Δημήτριος Κουφάλης
Επίτιμος Πρόεδρος Συνεταιρισμού

Ο Τιμητικός Πάπυρος που παραδόθηκε στον κύριο Δημήτριο Κουφάλη κατά την απόνομή του τίτλου του Επιτίμου Προέδρου

*** *** *** ***​

 

ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ο «ΠΑΝ» Σ.Π.Ε.
ΖΗΝΩΝΟΣ 4α – 5ος ΟΡ. - ΓΡΑΦ.1 – 10431 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. & FAX.: 2105236627 – ΤΗΛ. 2105238364
www.opanspe.gr & e-mail: opanspe@otenet.gr

Αθήνα, 9-12-2012
Αρ. Πρωτ.: ……

 

Απονομή τίτλου Επιτίμου Προέδρου στον Δημήτριο Κουφάλη

 

Ο κ. Κουφάλης βιομήχανος, οικονομολόγος και συγγραφέας διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στις διοικήσεις του Συνεταιρισμού για περισσότερα από 16 χρόνια. Κατά την μακρόχρονη θητεία του προσέφερε πρόθυμα και ακούραστα τις υπηρεσίες του στην εξελικτική πορεία του Συνεταιρισμού και διακρίθηκε για το αγωνιστικό του πνεύμα και τις πρωτοποριακές του ιδέες.

Από το 1963 που έγινε μέλος του Συνεταιρισμού δίνει δυναμικά το παρών σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις και η συμμετοχή του εντός και εκτός διοίκησης υπήρξε πάντοτε θετική και παραγωγική χωρίς άσκοπες αντιπαραθέσεις για αντιπολιτευτικούς λόγους.

Η συμμετοχή του στις διοικήσεις με τα αξιώματα του Προέδρου και Αντιπροέδρου του  Διοικητικού Συμβουλίου συνέπεσε την κρίσιμη χρονική περίοδο που γίνανε τα πρωτοφανή για την εποχή τους έργα υποδομής στο Ντράφι που συνετέλεσαν στην μεγάλη ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής η οποία έχοντας στολίδι και τον φυσικό της πλούτο, δικαίως ονομάστηκε "πρότυπος πολιτεία".

Αναμφισβήτητα ο κ Κουφάλης έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο τεράστιο έργο πνοής και αξίας που διαμόρφωσε το Ντράφι σε πρότυπη πολιτεία και η συμβολή του στην ποιοτική φυσιογνωμία της περιοχής είναι ομολογουμένως πολύ μεγάλη.

… … … …

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού με την απόφασή του 979/13-9-2011 απένειμε τον τίτλο του Επιτίμου Προέδρου στον κ. Δημήτριο Κουφάλη σε ένδειξη αναγνώρισης του μεγάλου έργου και της συνεισφοράς του στην πορεία και εξέλιξη του Συνεταιρισμού κατά την μακρόχρονη θητεία του στα αξιώματα του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΡΩΜΑΙΟΥ – ΠΕΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις