Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

26/11/2012 - Δημήτριος Κουφάλης - Απονομή τίτλου Επιτίμου Προέδρου

Δημήτριος Κουφάλης
Απονομή τίτλου Επιτίμου Προέδρου

Στα πλαίσια των τιμητικών διακρίσεων μελών διοικήσεων το Διοικητικό Συμβούλιο απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου στον κύριο Δημήτριο Κουφάλη για το μεγάλο και σημαντικό του έργο στον Συνεταιρισμό.

Ακολουθεί αυτούσια η τιμητική επιστολή στον κύριο Δημήτριο Κουφάλη στην οποία επισυνάπτεται σύντομο ιστορικό του έργου του.

 

Αθήνα, 26-11-2012

Αρ. Πρωτ. 271

ΠΡΟΣ
κ. Δημήτριο Κουφάλη

 

Αξιότιμε Κύριε Δημήτριε Κουφάλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο στα πλαίσια των τιμητικών διακρίσεων προσώπων που διετέλεσαν μέλη προηγουμένων διοικήσεων με σημαντικό έργο στο ενεργητικό τους, απεφάσισε ομόφωνα κατά την συνεδρίασή του με αριθμό 979/13-9-2011 να σας απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου για την μεγάλη και πολυετή συνεισφορά σας στην πορεία και εξέλιξη του Συνεταιρισμού, από τα αξιώματα του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, που κατείχατε επί σειρά ετών.

Κατά την διάρκεια της θητείας σας πραγματοποιήθηκε το θαύμα των μεγάλων τεχνικών υποδομών της περιοχής Ντράφι και εσείς αναμφισβήτητα έχετε αφήσει την σφραγίδα σας με την συμμετοχή, την δράση και τις πρωτοβουλίες σας στα ωραία και πρωτοποριακά αυτά έργα που άφησαν εποχή.

Κύριε Κουφάλη,

Είναι και δική μας τιμή που τιμούμε και αναγνωρίζουμε σήμερα την προσφορά και το έργο σας.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΩΜΑΙΟΥ - ΠΕΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
  Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΛΕΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Η ΤΑΜΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΓΚΑΤΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ


** ** ** ** ** ** ** **

 

Αθήνα, 26-11-2012
Αρ. Πρωτ. 271
 

Σύντομο Ιστορικό

Ο κ Κουφάλης βιομήχανος, οικονομολόγος και συγγραφέας διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στις διοικήσεις του Συνεταιρισμού για περισσότερα από 16 χρόνια. Κατά την μακρόχρονη θητεία του προσέφερε πρόθυμα και ακούραστα τις υπηρεσίες του στην εξελικτική πορεία του Συνεταιρισμού και διακρίθηκε για το αγωνιστικό του πνεύμα και τις πρωτοποριακές του ιδέες.

Από το 1963 που έγινε μέλος του Συνεταιρισμού δίνει δυναμικά το παρών σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις και η συμμετοχή του εντός και εκτός διοίκησης υπήρξε πάντοτε θετική και παραγωγική χωρίς άσκοπες αντιπαραθέσεις για αντιπολιτευτικούς λόγους.

Η συμμετοχή του στις διοικήσεις με τα αξιώματα του Προέδρου και Αντιπροέδρου του  Διοικητικού Συμβουλίου συνέπεσε την κρίσιμη χρονική περίοδο που γίνανε τα πρωτοφανή για την εποχή τους έργα υποδομής στο Ντράφι που συνετέλεσαν στην μεγάλη ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής η οποία έχοντας στολίδι και τον φυσικό της πλούτο, δικαίως ονομάστηκε "πρότυπος πολιτεία".

Αναμφισβήτητα ο κ Κουφάλης έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο τεράστιο έργο πνοής και αξίας που διαμόρφωσε το Ντράφι σε πρότυπη πολιτεία και η συμβολή του στην ποιοτική φυσιογνωμία της περιοχής είναι ομολογουμένως πολύ μεγάλη.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΩΜΑΙΟΥ - ΠΕΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
  Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΛΕΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Η ΤΑΜΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΓΚΑΤΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις