Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

29/10/2009 - Τιμητική Διάκριση Κυριάκου Πόθου

 

Τιμητική Διάκριση Κυριάκου Πόθου

Ο Συνεταιρισμός τίμησε τον κύριο Κυριάκο Πόθο, πρώην μέλος της Διοίκησης και του απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του και το μεγάλο έργο του στην ονοματοθεσία του Ντραφιού.

Ακολουθεί αυτούσια η τιμητική επιστολή

ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ο «ΠΑΝ» Σ.Π.Ε.
ΖΗΝΩΝΟΣ 4α – 5ος ΟΡ. - ΓΡΑΦ.1 – 10431 ΑΘΗΝΑ                                                                          Αθήνα, 29-10-2009
ΤΗΛ. & FAX.: 2105236627 - ΤΗΛ. 2105238364                                                                                   Αρ. Πρωτ. 261

 

                       

           ΠΡΟΣ
Κ. Κυριάκο Πόθο

 

 

Αξιότιμε Κύριε Κυριάκο Πόθο,

Η Διοίκηση του Συνεταιρισμού μας θέλησε να τιμήσει τα μέλη προηγουμένων διοικήσεων που προσέφεραν ανιδιοτελώς μεγάλες υπηρεσίες επί σειρά ετών και αγωνίστηκαν με πάθος και ευσυνειδησία για την επίτευξη των ωραίων έργων που έχει στο ενεργητικό του ο Συνεταιρισμός μας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει η απαραίτητη τιμητική διάκριση στο πρόσωπό τους και η αναγνώριση του έργου τους.

Εσείς κύριε Κυριάκο Πόθο δικαιωματικά κατέχετε εξέχουσα θέση μεταξύ των μελών προηγουμένων διοικήσεων, που πρέπει να τιμηθούν για την τεράστια συνεισφορά τους.

Έτσι το  Διοικητικό  Συμβούλιο έκρινε ομόφωνα ότι έπρεπε να αρχίσει από εσάς τις τιμητικές διακρίσεις και κατά την  συνεδρίαση της 18  Μαΐου 2009 απεφάσισε να σας   απονείμει τιμητική διάκριση για την συνολική σας προσφορά και την αδιάκοπη συμμετοχή σας στην κοινή προσπάθεια και πορεία του Συνεταιρισμού, από τον Νοέμβριο του 1965 μέχρι σήμερα.

Κυρίως όμως η αναγνώριση και η τιμή στο πρόσωπό σας έχει συνδεθεί άρρηκτα με το πρωτοποριακό σύστημα ονοματοδοσίας των δρόμων του Ντραφιού, τεράστιο ομολογουμένως έργο πνοής και αξίας, που αναδεικνύει και τον ποιοτικό χαρακτήρα της περιοχής, πέρα από τον φυσικό της πλούτο, ώστε δικαίως να χαρακτηρίζεται  "πρότυπος πολιτεία".

Κύριε Πόθο,

Είναι και δική μας τιμή που σας τιμούμε σήμερα για το έργο σας.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΩΜΑΙΟΥ - ΠΕΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
  Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΛΕΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

 

Η ΤΑΜΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

ΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΠΑΥΛΑΤΟΥ ΑΓΛΑΪΑ

 

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις