Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

20/04/2016 - Συμμετοχή Συλλογικού Φορέα σε εκδήλωση

 

Συμμετοχή του Συλλογικού Φορέα σε εκδήλωση

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας και Συλλογικής Δράσης Ο.Σ., στα πλαίσια της ευρύτερης δράσης της, συμμετείχε στην εκδήλωση για τα θέματα του υπό διαβούλευση νομοσχεδίου του ΥΠΑΠΕΝ «Περί της Επίσπευσης της Κατάρτισης και Ανάρτησης των Δασικών Χαρτών» που διοργάνωσε η Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών & Ενώσεων Εξωραϊστικών Πολιτιστικών και λοιπών φορέων Ανατολικής Αττικής, την Τετάρτη 20-4-2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα.

Τις εργασίες της εκδήλωσης άνοιξε ο Δήμαρχος Μαραθώνα, κ Ηλίας Ψινάκης ενώ στην συζήτηση - ενημέρωση παρακολούθησαν βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, εκπρόσωποι ΟΤΑ, συλλόγων και φορέων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν επί του περιεχομένου και των ρυθμίσεων του υπό διαβούλευση νομοσχεδίου και εξέφρασαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους.

Από την εκδήλωση προέκυψε ότι η Πολιτική Ηγεσία θα λάβει υπόψη τις προτάσεις και διαδικτυακές παρεμβάσεις όλων των ενδιαφερομένων, όσον αφορά την διαμόρφωση του περιεχόμενου του σχετικού νομοσχεδίου.

Την Επιτροπή Πρωτοβουλίας και Συλλογικής Δράσης Ο.Σ. εκπροσώπησαν η κ Ρωμαίου και ο κ Αποστολόπουλος, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, ενώ  παραβρέθηκαν Πρόεδροι και μέλη Διοικήσεων Ο.Σ..

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις