Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαφές Συλλογικού Φορέα με Πολιτικούς και Δημοτικούς/Περιφερειακούς Υποψηφίους

Επαφές Συλλογικού Φορέα
με Πολιτικούς και Δημοτικούς/Περιφερειακούς Υποψηφίους  

Εν όψη των Αυτοδιοικητικών εκλογών Α & Β βαθμού ο Συλλογικός Φορέας ξεκίνησε επαφές για ενημέρωση υποψηφίων Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών, όλων των πολιτικών χώρων, για θέματα των Ο.Σ. γιατί η Αυτοδιοίκηση μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη ευρύτερων περιοχών όπου εντάσσονται οι εκτάσεις τους.

Ο Συλλογικός Φορέας συναντήθηκε με πολλούς υποψηφίους Αυτοδιοικητικούς ενώ παράλληλα πραγματοποίησε επαφές με βουλευτές και πολιτικά πρόσωπα διαφόρων κομμάτων στους οποίους ανέπτυξε τις προοπτικές των Ο.Σ., οι οποίοι είναι θεσμικοί φορείς ευρύτερου ενδιαφέροντος και με την λειτουργία και τις  σύνθετες αρμοδιότητές τους καλύπτουν μεγάλο φάσμα σε τομείς και όργανα της κεντρικής Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κυρίως ο Συλλογικός Φορέας επεσήμανε τον νευραλγικό ρόλο των Ο.Σ. γιατί με τις νέες πολεοδομικές κατευθύνσεις, οι εκτάσεις των Ο.Σ. αποτελούν πλέον ένα ώριμο και δυναμικό πεδίο, σύγχρονων οικιστικών αναπτύξεων και επενδύσεων, υψηλής απόδοσης και η αξιοποίηση των εντός ή εκτός σχεδίου εκτάσεών τους θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό περιβάλλον οικονομικής ανάπτυξης, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα εξελιχθεί ραγδαία λόγω των σύγχρονων αναγκών και συνθηκών.

 

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις