Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης μιλάει με το έργο του

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης μιλάει με το έργο του

Οι Ο.Σ. Λουτρακίου στηρίζουμε τον αγώνα του

 

Ο κ. Γκιώνης είναι πάλι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών.

Είναι ο Δήμαρχος που με το έργο του έκανε το Λουτράκι Διεθνή τουριστικό προορισμό που ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας και έγινε λουτρόπολη διεθνούς φήμης.

Είναι ο μακροβιότερος δήμαρχος στην ιστορία του τόπου και κατά την περίοδο της Δημαρχίας του εκτελέσθηκαν τα σημαντικότερα έργα υποδομής του Δήμου.

Εργάστηκε με όραμα και σχέδιο και σε ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο έχει αφήσει το προσωπικό του αποτύπωμα με κοινωνικά έργα, δράσεις και παρεμβάσεις που ενίσχυσαν την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και ανέδειξαν την πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά του τόπου.

Έλαβε αυστηρά μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος ενώ στήριξε συνειδητά τον πολιτισμό και τον αθλητισμό με συνεχείς εκδηλώσεις, συλλογικά προγράμματα  και δρώμενα τα οποία προσήλκυσαν πλήθος δημοτών  και τουριστών.

Έθεσε την τεχνολογία στη υπηρεσία του πολίτη και αναβάθμισε τις δημοτικές  υπηρεσίες προσφέροντας στο δημότη αλλά και στους επισκέπτες του Δήμου γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία και τις δράσεις του Δήμου ενισχύοντας την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Έχει αξιοθαύμαστη συνεισφορά στον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του Δήμου με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας. Προώθησε την άμεση επικοινωνία Δήμου και Πολιτών επιτυγχάνοντας ένα νέο μοντέλο διοίκησης στο οποίο οι πολίτες λαμβάνουν ενεργά μέρος σε κάθε δράση που υλοποιεί ο Δήμος.

Δημιούργησε μαζί με τους πολίτες μία αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας Δήμου και δημοτών που στηρίζεται στις αρχές της διαφάνειας και της ανοικτής επικοινωνίας με όλους.

-----------------------

Εμείς οι δώδεκα Οικοδομικοί Συνεταιρισμοί που έχουμε εκτάσεις στα διοικητικά όρια του Δήμου Λουτρακίου γνωρίζουμε πολύ καλά το μεγάλο ενδιαφέρον του και τις προσπάθειές του για τα ζητήματά μας. Έχουμε στενές και καλές σχέσεις επί σειρά ετών με τον κ Δήμαρχο και παρακολουθούμε από κοντά, με συχνές επαφές και συναντήσεις, τις ενέργειές του για την προώθηση των θεμάτων μας.

Ο κ. Γκιώνης στάθηκε πάντα σταθερός σύμμαχος δίπλα μας και έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του σε όλα τα επίπεδα και προς πάσα κατεύθυνση. Εάν δεν είχαμε την αμέριστη συνδρομή του Δημάρχου κ Γκιώνη δεν θα είχαμε εντάξει τις εκτάσεις μας στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Λουτρακίου και στην περίπτωση αυτή δεν θα υπήρχε κανένα μέλλον για την αξιοποίηση της Μαυρολίμνης.

Είμαστε συνεπώς απεριόριστα υποχρεωμένοι στον κ Δήμαρχο γιατί με τις δικές του ενέργειες βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την έγκριση του Γ.Π.Σ. Λουτρακίου που αποτελεί την αφετηρία για την αξιοποίηση των εκτάσεών μας.

Οι Οικοδομικοί Συνεταιρισμοί Λουτρακίου στηρίζουμε σταθερά τον αγώνα και το έργο του και ευχόμαστε ολόψυχα την επανεκλογή του γιατί έχουμε στηρίξει επάνω του τις ελπίδες μας.

Αξίζει να επισημανθεί και να επαναληφτεί για άλλη μια φορά ότι το ΓΠΣ Λουτρακίου αποτελεί το μεγάλο προσωπικό έργο του κ Γκιώνη που το άρχισε ο ίδιος πριν πολλά χρόνια και μετά από σκληρές προσπάθειες το φέρνει στο τέλος του και το ολοκληρώνει.

Παράλληλα πρέπει να τονιστεί ότι στην προηγούμενη τετραετία που δεν είχε εκλεγεί δήμαρχος ο κ Γκιώνης, το ΓΠΣ Λουτρακίου, επί θητείας του προηγούμενου Δημάρχου, είχε κυριολεκτικά αδρανοποιηθεί και βαλτώσει.

 

Στην ιστοσελίδα μας www.opanspe.gr είναι αναρτημένο το πρόγραμμά του.

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις