Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

26/11/2018 - Γενική Συνέλευση Προϋπολογισμού και Αρχαιρεσιών. Τιμητικές Διακρίσεις Μελών

Οι εργασίες της Γ.Σ ξεκίνησαν με ενημέρωση του σώματος από την Διοίκηση για τις εξελίξεις όλων των θεμάτων και των δύο κτημάτων και ακολούθως εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός με ομόφωνη απόφαση από τους παρόντες.

 

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης για να διευθύνει τις εργασίες του σώματος εξελέγη ο δικηγόρος κ Δημήτριος Φακιδάρης, παλαιό εξέχον μέλος της Διοίκησης του Συνεταιρισμού μας, ο οποίος χρημάτισε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου επί σειρά ετών και μας τιμά με την παρουσία του στις συνελεύσεις μας.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης για τις Αρχαιρεσίες ήταν ο δικηγόρος κ Βασίλειος Σκαρτσούνης, o οποίος ορίστηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών κατόπιν αιτήσεώς μας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η οποία επιβάλλει τον διορισμό δικηγόρου για την νόμιμη διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών.

Στα πλαίσια των εργασιών της Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση στον κύριο Ιωάννη Ζερίτη για την πολυετή θητεία του στα Διοικητικά Όργανα και την ανιδιοτελή συνεισφορά του στην εξέλιξη του Συνεταιρισμού μας και στο μεγάλο αναπτυξιακό του έργο, και η Διοίκηση του απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου μέλους και του Επίτιμου Προέδρου της Επιτροπής Αξιοποιήσεως Ντράφι.

Η απονομή τιμητικής διάκρισης προς τον κ Ζερίτη χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από το σώμα και ιδίως από παρόντα παλαιά μας μέλη, που και αυτά είχαν μεγάλη συμμετοχή στα Διοικητικά μας Όργανα στο παρελθόν και πλούσιο έργο στο ενεργητικό τους, ενώ το τιμώμενο πρόσωπο ο κ Ζερίτης κατάκτησε τους παρευρισκομένους με την σεμνή και σοβαρή ομιλία του στην οποία επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι .... «δεν έκανα τίποτε περισσότερο  … απλά τίμησα την υπογραφή μου που έβαλα στο Συμβόλαιό μου με τον Συνεταιρισμό».

Ο κ Ζερίτης υπενθύμισε για άλλη μια φορά το τεράστιο και ομολογουμένως πρωτοφανές για την εποχή εκείνη έργο του Συνεταιρισμού στο Ντράφι, ο οποίος μεγαλούργησε γιατί είχε την τύχη να βρεθούν στο τιμόνι και να υπηρετήσουν την Διοίκηση άτομα με όραμα, ικανά, εργατικά και ευσυνείδητα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθήκοντος και εθελοντικής προσφοράς.   

   

Οι εργασίες του σώματος πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν σε εγκάρδιο και πολιτισμένο  κλίμα, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, που με την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία της Διοίκησης και το αποτελεσματικό της έργο, έχουν εκλείψει πλέον οριστικά οι στείρες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος.

 

Μετά την έγκριση του Προϋπολογισμού ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες μέχρι αργά τις απογευματινές ώρες για την ανάδειξη των νέων μελών των διοικητικών οργάνων του Συνεταιρισμού.

 

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας το παρόν διοικητικό συμβούλιο επανεξελέγη, ενώ ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό η σύνθεση του Εποπτικού Συμβουλίου και των ενδεκαμελών Επιτροπών Αξιοποίησης των κτημάτων Ντράφι και Μαυρολίμνης με την εκλογή νέων μελών.

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις