Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με Γ΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Συνάντηση με Γ΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Με τον κ Αθανάσιο Μπούρα Βουλευτή Δυτικής Αττικής, τ. Υφυπουργό και Αντιπρόεδρο της Βουλής συναντήθηκε πρόσφατα αντιπροσωπία της  Επιτροπής Πρωτοβουλίας και Συλλογικής Δράσης Ο.Σ..

Σκοπός της συνάντησης πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα για να συγχαρεί ο Συλλογικός Φορέας τον κ Μπούρα για την εκλογική του νίκη και την εκλογή του στο αξίωμα του Γ΄ Αντιπροέδρου, ήτανε η ενημέρωσή του για τα τρέχοντα θέματα των Οικοδομικών Συνεταιρισμών και η συνδρομή του στην προώθηση των ανοιχτών θεμάτων γιατί όλα τα μέλη γνωρίζουν την τεράστια συνδρομή του κ Μπούρα και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τα ζητήματά τους.

Με τον κ Μπούρα μας ενώνουν δυνατοί δεσμοί επικοινωνίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Υπήρξε από παλαιά σταθερός σύμμαχος, γνώστης και ένθερμος υποστηριχτής των θεμάτων των Οικοδομικών Συνεταιρισμών και με την συνεχή και ενεργό συμπαράστασή του επί σειρά ετών βοήθησε να επιλυθούν εκκρεμή ζητήματα δεκαετιών που ταλαιπωρούσαν τους Οικοδομικούς Συνεταιρισμούς.

Στάθηκε πάντα δίπλα και υποστήριξε ουσιαστικά τους αγώνες του Συλλογικού Φορέα συμβάλλοντας αποφασιστικά στην θετική εξέλιξη των θεμάτων των Ο.Σ. με διοικητικές και νομοθετικές λύσεις καθώς και στην ανοδική πορεία του συλλογικού μας οργάνου το οποίο υποστήριξε με δυναμισμό και πάθος από τα πρώτα του βήματα.

Ο κ Μπούρας ενημερώθηκε για τα θέματά μας και για το στάδιο που εκκρεμούν σήμερα και άκουσε με μεγάλη προσοχή τα αιτήματα του Συλλογικού Φορέα και τις παρεμβάσεις του στην νέα πολιτική ηγεσία.

Όπως κάθε φορά και όπως έπραξε μέχρι σήμερα, ο  κ Μπούρας  δεσμεύτηκε από την πλευρά του και υπεσχέθη στους παρισταμένους ότι από την νέα του θέση θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον Συλλογικό Φορέα και τους Οικοδομικούς Συνεταιρισμούς, αρωγός, σύμμαχος και υποστηρικτής σε όλες τις προσπάθειες και τις παρεμβάσεις που κάνουν για να προωθήσουν τα θέματά τους και να ικανοποιήσουν τις κοινωνικές ανάγκες των χιλιάδων πολιτών μελών τους.

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις