Newsletter
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δρόμος μετ’ εμποδίων η υλοτομία στη Μαυρολίμνη

 

Ο Συνεταιρισμός έχει ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν, όσον αφορά την πλευρά του, την απαιτούμενη διαδικασία για την υλοτομία της Μαυρολίμνης, καθόσον έχει υποβάλλει προς έλεγχο στο Δασαρχείο Κορίνθου, εδώ και αρκετό καιρό, τις απαιτούμενες εξουσιοδοτήσεις προς τους υλοτόμους κκ Γ Μωραΐτη και Ι Γκίκα, μέσω του δασολόγου κ Κονδύλη.

Μολονότι το θέμα το παρακολουθούμε στενά και πιέζουμε συνεχώς για επίσπευση των σχετικών διαδικασιών, μόλις πρόσφατα το Δασαρχείο Κορίνθου ολοκλήρωσε τον έλεγχο των εξουσιοδοτήσεων για τους υλοτόμους κκ. Γ. Μωραΐτη και Ι. Γκίκα και όπως πληροφορούμαστε έχει δρομολογήσει τα επόμενα βήματα για την υλοτομία εντός της επομένης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, το Δασαρχείο έχει εντάξει στον προγραμματισμό των μετακινήσεων της επόμενης εβδομάδας την μετάβαση των αρμοδίων υπαλλήλων στη Μαυρολίμνη, οι οποίοι πρόκειται να προβούν στην προσημείωση των δένδρων που θα υλοτομηθούν για κάθε τμήμα χωριστά. Λόγω της μεγάλης έκτασης επειδή το κάθε τμήμα είναι πάνω από 100 στρέμματα, η εργασία αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον 3 ημέρες.

Όταν ολοκληρωθεί η προσημείωση των δένδρων που θα κοπούν, θα ακολουθήσει στη συνέχεια η υπογραφή του πρωτοκόλλου εγκατάστασης των υλοτόμων και κατόπιν θα ξεκινήσει η υλοτομία.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειές μας δεν μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα η διαδικασία για την υλοτομία.

Σχετικά Άρθρα
Νεα - Ανακοινώσεις